Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Veraart
Oostdam 28
4651 AW STEENBERGEN

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 18.00 uur
Zo: gesloten

slijterij wijnhandel Veraart úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

úw topSlijter

over ons

Wij zijn Remy Dekkers (22) en Marlieke Krijger (21). Sinds 1 augustus 2018 zijn wij de trotse eigenaren van Slijterij – Wijnhandel Veraart.

Wij zijn met veel enthousiasme van start gegaan. We beschikken al over horeca-ervaring, we hebben beide een horeca opleiding afgerond en veel ervaring in de praktijk opgedaan. Hierdoor weten wij al het nodige van wijn, bier en overige dranken. Uiteraard willen wij ons in de toekomst meer gaan specialiseren en verdiepen in een bepaalde categorie.

Slijterij – Wijnhandel Veraart gaat al meer dan 100 jaar terug de tijd in bij de familie Veraart. Een echt familiebedrijf dus, waar je altijd warm ontvangen en met veel plezier geholpen werd. Ongeacht dat wij geen Veraart’s zijn staat dit wel erg hoog bij ons! Het is nog steeds de bedoeling dat onze klanten zich thuis voelen in onze slijterij.

We hebben al een hoop toekomst plannen. Uiteraard gaan wij nog steeds verder met het verhuren van bars en tapinstallaties voor feesten en partijen. De dranken die onaangebroken zijn nemen wij mee terug. Heb je toch te weinig? Bel ons en we komen het brengen. Zo heb je dus nooit te veel of te weinig in huis, ideaal dus!

Graag zien wij u terug in onze winkel, u kunt altijd langskomen, bellen of mailen!

LAAT DE KURKEN MAAR KNALLEN!